Home
Opleidingen
Prijzen
Photo Gallery
Contact
Links

Opleidingen


Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende duikopleidingen die wij geven. Stuk voor stuk worden deze opleidingen gegeven volgens bewezen lesmethoden en ondersteund door prima cursusmaterialen.

PADI

PADI staat voor 'Professional Association of Diving Instructors' en is oorspronkelijk afkomstig uit de Verenigde Staten. Onder het motto 'Diving is Fun!' is PADI tegenwoordig met meer dan 900.000 brevetteringen per jaar de grootste sportduikorganisatie ter wereld. Met een PADI-duikbrevet op zak kun je vrijwel overal terecht, zowel in binnen- als buitenland.

SDI

Net als PADI is SDI is ook afkomstig uit de Verenigde Staten. SDI staat voor 'Scuba Diving International' en is een jonge en snel groeiende sportduikorganisatie. SDI biedt een veelvoud aan duikopleidingen aan met brevetteringen die wereldwijd steeds meer worden erkend.

TDI

TDI is gerelateerd aan SDI en staat voor 'Technical Diving International'. TDI richt zich met name op gevorderde duiktraining met opleidingen op het gebied van menggas- en diepduiken. TDI is hét adres voor sportduikers die op een verantwoorde wijze meer uit deze mooie sport willen halen!


Stuur een E-mail naar de Webmaster (marcel@diving-ir.com) voor vragen of opmerkingen over deze web site.
Laatst bijgewerkt: 04-jan-2011