Home
Opleidingen
Prijzen
Photo Gallery
Contact
Links

PADI-Opleidingen


 • Discover Scuba Diving (zwembad)
  Je eerste kennismaking met het persluchtduiken, bestaande uit een theorieles en een zwembadles.
   

 • Discover Scuba Diving (met buitenduik)
  Naast een eerste theorie- en zwembadles maak je nu ook je eerste echte duik in het buitenwater! Na het afronden van de Discover Scuba Diving met buitenduik kun je probleemloos instromen in Module 2 van de Open Water Diver cursus!
   

 • Scuba Review
  De opfriscursus voor personen die reeds een duikbrevet hebben, maar al een tijd niet meer gedoken hebben. Absoluut aan te bevelen voor diegenen die het duiken graag weer willen oppakken. De cursus bestaat uit een theorieles, een zwembadles en een buitenduik, dit alles natuurlijk onder professionele begeleiding.
   

 • Open Water Diver
  De beginnerscursus die je brevetteert als volwaardig sportduiker die samen met een andere Open Water Diver mag duiken tot een maximale diepte van 18 meter. De cursus bestaat uit 5 theorie- en 5 zwembadlessen en een 4-tal duiken in het buitenwater.
   

 • Referral
  In Nederland je Open Water Diver theorie- en zwembadgedeelte doen en vervolgens in het buitenland het buitenwatergedeelte? Of andersom? Dat is mogelijk met de Open Water
  Diver Referral cursus.
   

 • Scuba Diver
  Een Scuba Diver kan genieten van het onderwaterleven, echter altijd onder begeleiding van een duikprofessional. De cursus bestaat uit 3 theorie- en 3 zwembadlessen en een 2-tal buitenduiken. Middels een upgrade kan de Scuba Diver alsnog gebrevetteerd worden tot Open Water Diver.
   

 • Advanced Open Water Diver
  Deze cursus kun je volgen nadat je je Open Water Diver brevet hebt gehaald. Je zult kennismaken met een aantal specifieke vormen van duiken (de zogenaamde 'specialties') waaronder diepduiken, navigatieduiken, nachtduiken, opsporen en bergen, etc. Na afronding van de opleiding, bestaande uit 5 buitenduiken, mag je tot een diepte van maximaal 30 meter duiken.
   

 • Rescue Diver
  Tijdens deze cursus zul je zowel theoretisch als praktisch leren hoe je dient om te gaan met verschillende duikgerelateerde problemen, zoals bijvoorbeeld een duiker in nood. Om aan deze cursus te kunnen deelnemen dien je Advanced Open Water Diver te zijn en moet je kunnen reanimeren en bekend zijn met het verlenen van eerste hulp. Ook voor een cursus in reanimatie en eerste hulp kun je bij duikschool 'Diving International Roerstreek' terecht! Beschik je zelf al over een geldig EHBO met reanimatie diploma of een ander geldig reanimatie met eerste hulp certificaat dan is dat natuurlijk ook prima.
   

 • Divemaster
  Dit is je opstap naar een (semi-)professionele carrière in de duiksport! Als Divemaster zul je o.a. assisteren bij duikopleidingen gegeven door een instructeur. Hiervoor zul je veel dieper in de theoretische achtergrond van het sportduiken duiken. Verder hoort een grondige training in de praktische aspecten van het sportduiken en het geven van duikinstructie ook bij de opleiding.


Stuur een E-mail naar de Webmaster (marcel@diving-ir.com) voor vragen of opmerkingen over deze web site.
Laatst bijgewerkt: 04-jan-2011