Home
Opleidingen
Prijzen
Photo Gallery
Contact
Links

SDI-Opleidingen


 • Open Water Scuba Diver
  De beginnerscursus die je brevetteert als volwaardig sportduiker die mag duiken tot een maximale diepte van 18 meter. De cursus bestaat uit theorie- en zwembadlessen en een aantal duiken in het buitenwater.
   

 • Specialty Diver
  SDI biedt diverse zogenaamde 'specialty' opleidingen aan die je na je Open Water (Scuba) Diver opleiding kunt volgen. Ieder van deze specialties betekent een volwaardige opleiding en brevettering voor een specifieke discipline binnen het sportduiken. Daarbij kun je denken aan diepduiken, navigatieduiken, nachtduiken, opsporen en bergen, soloduiken, etc.
   

 • Advanced Diver
  Nadat je als Open Water (Scuba) Diver een viertal (complete) specialties hebt gevolgd kun je gebrevetteerd worden als Advanced Diver.
   

 • Rescue Diver
  Tijdens deze cursus zul je zowel theoretisch als praktisch leren hoe je dient om te gaan met verschillende duikgerelateerde problemen, zoals bijvoorbeeld een duiker in nood. Om aan deze cursus te kunnen deelnemen dien je Advanced (Open Water) Diver te zijn en moet je kunnen reanimeren. Dit laatste kun je leren tijdens de TDI CPROX/CPR1st cursus. Beschik je zelf al over een geldig EHBO met reanimatie diploma of een ander geldig reanimatiecertificaat dan is dat natuurlijk ook prima.
   

 • Divemaster
  Dit is je opstap naar een (semi-)professionele carrière in de duiksport! Als Divemaster zul je o.a. assisteren bij duikopleidingen gegeven door een instructeur. Hiervoor zul je veel dieper in de theoretische achtergrond van het sportduiken duiken. Verder hoort een grondige training in de praktische aspecten van het sportduiken en het geven van duikles ook bij de opleiding.


Stuur een E-mail naar de Webmaster (marcel@diving-ir.com) voor vragen of opmerkingen over deze web site.
Laatst bijgewerkt: 04-jan-2011