Home
Opleidingen
Prijzen
Photo Gallery
Contact
Links

TDI-Opleidingen


 • Nitrox Diver
  Na succesvolle afronding van de TDI Nitrox Diver opleiding mag je zelfstandig duiken met zogenaamde verrijkte lucht, ook wel Nitrox genoemd. Verrijkte lucht bevat een hoger percentage zuurstof dan normale lucht. De belangrijkste voordelen van het duiken met Nitrox zijn een verhoogde veiligheid en langere zogenaamde nultijden (de tijd die je onder water mag blijven zonder decompressie te moeten doen) tijdens een duik. Aangezien je voor het duiken met Nitrox goed op de hoogte dient te zijn van een aantal theoretische aspecten is de opleiding voornamelijk theoretisch van aard. Eventueel kan een Nitrox-duik in de praktijk worden gemaakt. De opleiding is toegankelijk voor PADI/SDI Open Water Divers en duikers met een vergelijkbaar brevet.
   

 • Advanced Nitrox Diver
  De TDI Advanced Nitrox Diver opleiding gaat verder daar waar de TDI Nitrox Diver opleiding is opgehouden. Tijdens de opleiding wordt nog dieper op de theoretische achtergrond van het duiken met verrijkte lucht ingegaan. Aangezien tijdens decompressieduiken vaak gebruikt wordt gemaakt van dergelijke mengsels is deze cursus een belangrijke opstap naar de TDI Decompression Procedures Diver opleiding. In de praktijk worden beide opleidingen veelal gecombineerd aangeboden. De TDI Advanced Nitrox Diver opleiding is toegankelijk voor gebrevetteerde Nitrox-duikers.
   

 • Decompression Procedures Diver
  Tijdens de TDI Decompression Procedures Diver opleiding leer je alle ins en outs van het op verantwoorde wijze maken van decompressieduiken, d.w.z. duiken die de zogenaamde nultijd overschrijden. Waarom zou je dit willen doen? Om dieper te kunnen duiken, of om langer van dat mooie wrak op diepte te kunnen genieten of eenvoudigweg om als duiker nog beter te weten waar je mee bezig bent en je zelfvertrouwen te vergroten. De opleiding gaat theoretisch dieper op het thema decompressie in. Daarnaast worden er in de praktijk een veelvoud aan vaardigheden en procedures geoefend om een decompressieduik tot een goed einde te kunnen brengen.
   

 • CPROX
  Tijdens de CPROX cursus
  zul je leren hoe je in het geval van een (duik)ongeval moet reanimeren en hoe je aan iemand op een veilige manier 100% zuurstof kunt toedienen. Het zo snel mogelijk ademen van zuivere zuurstof is namelijk van cruciaal belang bij drukgerelateerde ongevallen.
   

 • CPR1st
  Tijdens de CPROX1st cursus
  zul je leren hoe je in geval van een (duik)ongeval moet reanimeren en overige eerste hulp kunt verlenen.


Stuur een E-mail naar de Webmaster (marcel@diving-ir.com) voor vragen of opmerkingen over deze web site.
Laatst bijgewerkt: 04-jan-2011